Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kérdése van?
061/2370133
Kategóriák
Kategóriák
Kérdése van?
061/2370133
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Élelmiszer
11988
Kozmetikum
1837
Gyógynövény
1035
Higiénia
340
Tisztítószer
378
BIO termékek
852
Mentes élelmiszerek
8436
Egyéb élelmiszerek
58
Vitaminok, étrend-kiegészítők
699
Könyvek, magazinok
231
Étrend-kiegészítő
2291
Paleolit termékek
521
Marketplace termékek
2236
Kávék
4
Blog
Spájzold be! azonnal használható kovászpor 50 g
841
Ft
Kosárba
Sütés-főzés segédanyagok
Élelmiszer
Tartós élelmiszerek
Sütés-főzés segédanyagok
Előző termék
Következő termék
Spájzold be! azonnal használható kovászpor 50 g
Cikkszám:
BJ94815
Raktáron
24 db
841
Ft
Egységár:
17
Ft/g
50
Gyártó
:
Spájzold Be!
Fizetési mód
:
Utánvét, Bankkártya, Előre utalás
Szállítási partnerünk
:
MPL
Szállítási díj
:
990 Ft -tól
További adatok
Kosárba
Spájzold be! azonnal használható kovászpor 50 g
Részletek
Összehasonlítás
Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek
Spájzold Be! Azonnal használható kovászpor 50 g Szárított, lágy-aromás búzakovász - aktív élesztővel és tejsav baktériummal. A szárított kovászport azon házi sütőknek ajánljuk, akik azonnal felhasználható és hosszú ideig tárolható kovásszal szeretnének kenyeret sütni. E termékünk abban különbözik a szárított kovászainktól, hogy semmilyen előkészületet (pl. feletetés, frissítés) nem igényel a felhasználása, csupán össze kell keverni a liszttel, vízzel és esetleges egyéb hozzávalókkal (pl. magvak) és máris dagasztható tésztát kapunk. Természetesen e termékünk SEM tartalmaz hozzáadott sütőélesztőt! Felhasználására 2 módszert javaslunk. 1, Sütés előtésztával 500 g lisztet, 50 g kovászport és 375 gml vizet dagassz össze egy tálban, majd egyben keleszd 20-25 órát 23-28 Celsius fokon. Ezután dagassz hozzá 500 g lisztet, 375 g vizet és ízlés szerinti sót. Pihentesd 2-3 órán át 23-28 Celsius fokon, majd oszd fel a szakajtódhoz/sütőformádhoz szükséges méretűre és formázás után még keleszd kb. 1 órán keresztül. Ezt követően a kenyér méretétől függően csökkenő hőmérséklet mellett süsd készre. Ezzel a technikával kevésbé savanyúbb jellegű kenyeret fogsz kapni. 2, Sütés közvetlen bekeveréssel 1000g lisztet, 50 g kovászport, 750 ml vizet és ízlés szerinti sót dagassz össze jól, majd pihentesd 16-20 órán keresztül (20-25 Celsius fokon). Ezután oszd fel a tésztát a szakajtódnak/sütőformádnak megfelelő méretűre és formázás után keleszd még kb. 1 órán át. Ezt követően a kenyér méretétől függően csökkenő hőmérséklet mellett süsd készre. Ezzel a megoldással karakteresebb ízű kenyeret fogsz kapni. FONTOS! Mindkét fenti módszernél vedd figyelembe, hogy a feldolgozás helyének hőmérséklete nagyban befolyásolja a tészta érését, ezért amíg nem tapasztalod ki magadnak, hogy a te konyhádban mennyi idő az optimáilis, addig kelesztés közben folyamatosan figyelned kell a tésztát. Kenyérsütő géphez nem ajánljuk. Adagolása: Lisztsúlyra számítva 5 %. Összetevők: Szárított búzakovász (búzaliszt, starterkultúra (búzaliszt, víz)) Allergének: glutén Nyomokban tartalmazhat: tojás, tej, szójaszármazék Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia1615 kJ / 381 kcal, Zsír 1,4 g, amelyből telített zsírsavak 0,6 g, Szénhidrát 75,4 g, amelyből cukrok 1,4 g, Rost 2,1 g, Fehérje 14,9 g, Só <0,01 g
Adatok
Szállítási idő
:
2-5 munkanap
delivery_cost
:
990
Árukereső.hu Szállítási idő
:
3 munkanap
Szállítási költségek
:
990
Árukereső.hu Gyártó
:
Spájzold Be!
Márka
:
Spájzold Be!
Tömeg:
55 g/db
Árukereső.hu
Élelmiszer
11988
Kozmetikum
1837
Gyógynövény
1035
Higiénia
340
Tisztítószer
378
BIO termékek
852
Mentes élelmiszerek
8436
Egyéb élelmiszerek
58
Vitaminok, étrend-kiegészítők
699
Könyvek, magazinok
231
Étrend-kiegészítő
2291
Paleolit termékek
521
Marketplace termékek
2236
Kávék
4
Blog
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0